Subtropische Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen

De ligging van Mosaqua is uniek. Het moderne zwembadencomplex ligt aan de voet van de Gulpenerberg. Er zijn tal van recreatievoorzieningen, binnen en buiten, voor jong en oud. Mosaqua bruist het hele jaar door; ongeacht het weer. Ervaar de zalige subtropische ambiance.

De uitdagende wildwaterbaan is een wildstromende rivier die alleen geschikt is voor de geoefende zwemmer. Beleef deze spanning en sensatie van de kolkende watermassa met spannende kreken en geweldige jetstreamers, want deze zorgen voor een fantastisch avontuur. In het 25-meter bad van Mosaqua kun je heerlijk zwemmen, het water heeft een constante temperatuur van 30 graden Celsius. Ieder uur zorgt de Maxawave (golfslag) ervoor dat je kunt genieten van de deining van de golven. Of lekker glijden op de familieglijbaan van Mosaqua of de 92 meter gitzwarte glijbaan met verrassende licht- en lasereffecten.

Voor de kleintjes biedt subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen een peuter junglebad. In het weelderig groen junglebad kunnen baby’s, peuters en kleuters veel plezier beleven. Er zijn allerlei waterspuitende dieren en er is een uitdagend bamboehutje met glijbaan.

En als de kinderen moe zijn van al dat zwemmen dan is er een Piratenspeelschip. Deze nieuwste attractie van subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen bestaat uit een 15 meter lang Piratenspeelschip waarop de kinderen kunnen klimmen en klauteren.

Bij Mosaqua in Gulpen kunt u eveneens heerlijk relaxen in het bubbelbad of de stoomcabine. Onder de comfortabele solaria kunt u lekker wegdromen, terwijl u een gezond kleurtje krijgt en bent u moe van dit alles rust dan lekker uit op een van onze horecaterrassen genietend van een broodje, snack, ijs of een drankje.

Kortom, voor elk wat wils bij Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen!

Bezienswaardigheden , ,

Gerelateerd

Plaats uw Recensie

Beoordeel deze locatie via klikken op een ster hieronder :

Over Bed & Breakfast van Nederland

Welkom op Bed and Breakfast van Nederland, de website die een overzicht biedt van de diverse Bed & Breakfasts van Nederland. Onder het tabblad ‘B&B’s’ vindt u een korte beschrijving, duidelijke foto’s en de contactgegevens van de verschillende Bed & Breakfasts.