Speelcircus Bambini in Vlissingen

Van snoezelhoek tot spectaculaire freefallglijbaan, in Speelcircus Bambini wordt het allemaal werkelijkheid. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in deze geheel gethematiseerde indoorspeeltuin. Je waant je er echt in de wereld van het circus!

Wat Speelcircus Bambini zo uniek maakt is, dat de kleine en grote kinderen in gescheiden speelpistes kunnen spelen. De kleintjes kunnen zich uitleven met reuzen-lego, hobbeldieren, spelletjes spelen op de touchscreens en niet te vergeten klauteren in de speelstructuur met ballenbak en glijbaan.
Voor de grotere kinderen is er een zeven meter hoog klim- en klauterparcours in de grote piste aangelegd, met vijf verschillende glijbanen, een luchtkussen en de mega-ballenbak met ballenkanon. Daarnaast zijn er trampolines, een rodelbaan en het fietsparcours. En wanneer de kinderen even genoeg hebben van het spelen, kunnen zij rustig neerploffen in de ‘Bios Bini’. Hier worden de leukste kinderfilms getoond.

Aan de ouders/begeleiders is ook gedacht. Er zijn ruim 450 zitplaatsen met uitzicht op de spelende kinderen en je kunt er gratis parkeren voor de deur!

Bezienswaardigheden , , , ,

Gerelateerd

Plaats uw Recensie

Beoordeel deze locatie via klikken op een ster hieronder :

Over Bed & Breakfast van Nederland

Welkom op Bed and Breakfast van Nederland, de website die een overzicht biedt van de diverse Bed & Breakfasts van Nederland. Onder het tabblad ‘B&B’s’ vindt u een korte beschrijving, duidelijke foto’s en de contactgegevens van de verschillende Bed & Breakfasts.