Over B&Bs van Nederland

Over Bed and Breakfast van Nederland

Welkom op Bed and Breakfast van Nederland, de website die een overzicht biedt van de diverse Bed & Breakfasts van Nederland. Onder het tabblad ‘B&B’s’ vindt u een korte beschrijving, duidelijke foto’s en de contactgegevens van de verschillende Bed & Breakfasts. U treft er ook recensies en waarderingen van voormalige gasten. De Bed & Breakfasts komen bovendien overzichtelijk naar voren in het geïntegreerde Google Maps systeem, zodat het voor u direct inzichtelijk wordt waar u terecht kunt voor een heerlijk verblijf in een Bed & Breakfast in eigen land.

De website biedt niet alleen inzicht in de verschillende Bed & Breakfasts die ons land rijk is, de website bevat namelijk ook informatie over de dichtstbijzijnde restaurants en interessante bezienswaardigheden. Op de website is bovendien informatie terug te vinden over leuke evenementen in de omgeving.

Beschikt u over een Bed & Breakfast in Nederland?

Wij bieden u de kans uw Bed & Breakfast te promoten tegen een eenmalige bijdrage van slechts 30 euro (inclusief BTW). Uw Bed en Breakfast komt met onder meer een ruime beschrijving en mooie foto’s terug in het overzicht en wordt dankzij de zoekmachinevriendelijkheid van onze website goed gevonden via de natuurlijke zoekresultaten van Google.

Heeft u interesse in een advertentieruimte op onze website? U kunt voor vragen of plaatsing contact met ons opnemen via benb@van-Nederland.net.

Over Bed & Breakfast van Nederland

Welkom op Bed and Breakfast van Nederland, de website die een overzicht biedt van de diverse Bed & Breakfasts van Nederland. Onder het tabblad ‘B&B’s’ vindt u een korte beschrijving, duidelijke foto’s en de contactgegevens van de verschillende Bed & Breakfasts.