Mini Mundi in Middelburg

Ontdek Miniatuur Walcheren, het nieuw aangelegde miniatuurpark met verlaagde wandelpaden heeft de exacte contouren van Walcheren. De maquettes, schaal 1 op 20, laten veel monumentale gebouwen van Walcheren zien. Van het Stadhuis en de Lange Jan van Middelburg tot de boulevard van Vlissingen.

Beleef het attractiepark, met de hele familie in de achtbaan, schommelschuit of de 10 meter hoge ballontoren. Daarnaast kunt u buiten nog genieten van de authentieke carrousel en natuurlijk een ronde maken met de Mini Mundi Express.

Geniet van de indoorspeeltuin, in het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto’s en een ware klimvulkaan. Aan de kleinsten is ook gedacht: het springkussen, met softplay en natuurlijk de reuze blokkenhoek. Jong en oud spelen veilig, terwijl de ouders op korte afstand toezicht houden.

Het park speelt met het thema groot en klein. Het ene moment voel je je piepklein aan de voeten van de gigantische reus die het park bewaakt of in de gigantische  speelruimte. Het andere moment voel je je een reus in Miniatuur Walcheren.

Bezienswaardigheden , , ,

Gerelateerd

Plaats uw Recensie

Beoordeel deze locatie via klikken op een ster hieronder :

Over Bed & Breakfast van Nederland

Welkom op Bed and Breakfast van Nederland, de website die een overzicht biedt van de diverse Bed & Breakfasts van Nederland. Onder het tabblad ‘B&B’s’ vindt u een korte beschrijving, duidelijke foto’s en de contactgegevens van de verschillende Bed & Breakfasts.