Familiepark Nienoord in Leek

Een heerlijk dagje uit….

Het Familiepark Nienoord is een recreatiepark met een grote kindvriendelijke speeltuin, kinderboerderij met diverse zeldzame huisdierrassen, modelspoor expositities en diverse modelspoorbanen met stoom- en motortractie.

Een ritje op een paard, tractor of scooter, met een huifkar een rondrit over het Landgoed of vanuit een helikopter het park bekijken….. het kan allemaal op Familiepark Nienoord.

In de overdekte speelhal is een van de grootste apenkooien van Noord-Nederland met maar liefst vier verdiepingen, dus veel klauterplezier voor iedereen.

Een grote burcht met uitkijktorens, waar je heerlijk op kunt klimmen, maar let goed op………..achter de bosjes kunnen struikrovers zich verstoppen.

Ook nieuw is de Techniek Fabriek.

Bouw, alleen of met je ouders, je eigen boot, vogelhuis, boeksteunen of zelfs je eigen garage. Je kunt lekker creatief bezig zijn met hout, metaal en kunststof. Knutsel je eigen bouwpakket in elkaar onder toezicht van een van onze vakmensen.

Bezienswaardigheden , , , ,

Gerelateerd

Plaats uw Recensie

Beoordeel deze locatie via klikken op een ster hieronder :

Over Bed & Breakfast van Nederland

Welkom op Bed and Breakfast van Nederland, de website die een overzicht biedt van de diverse Bed & Breakfasts van Nederland. Onder het tabblad ‘B&B’s’ vindt u een korte beschrijving, duidelijke foto’s en de contactgegevens van de verschillende Bed & Breakfasts.