Dierenpark Amersfoort

DierenPark Amersfoort, een bos vol dieren en avontuur!

Kom je naar DierenPark Amersfoort dan beleef je een dag vol dieren en avontuur. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek.
Onverwachte ontmoetingen

Hoor je van ver al de dino’s brullen? In het DinoBos wonen 75 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere brullen of bewegen! Ook de diverse apen, leeuwen en imposante olifanten laten soms van zich horen. Bezoek je de Nacht, spits dan je oren. Tijdens deze tocht kun je onverwachts nachtdieren tegenkomen.
Van heel dichtbij

In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij. Je staat vaak letterlijk neus aan neus met niets minder dan een glazen wand tussen jou en de dieren. Bij de lange giraffen op de Savanne sta je op dezelfde hoogte en kijk je recht in hun grote ogen. In de Stad der Oudheid zie je krokodillen, bavianen en de indrukwekkende tijgers.
Soms mag je de dieren zelfs aanraken

Ooit een spin gevoeld? Misschien ben jij de mazzelaar die een spin of slang mag vasthouden bij de Koele Knuffels. Of bezoek de geiten, schapen en konijnen die je mag aaien. En in de Vogelvoliére kun je vogels voeren. Misschien komen ze wel op je zitten.
Klimmen, klauteren en meedansen

Wil je vlinders in je buik voelen, hang dan de aap uit in een van de drie speeltuinen. Vertoon je klim- en klauterkunsten aan je vriendjes en vriendinnetjes. Ook kun je meedansen en zingen tijdens de diverse voorstellingen in het Knuffelpleintheater.

KOOP NU ALVAST UW ENTREE BEWIJS VOOR DIERENPARK AMERSFOORT

Bezienswaardigheden , , ,

Gerelateerd

Plaats uw Recensie

Beoordeel deze locatie via klikken op een ster hieronder :

Over Bed & Breakfast van Nederland

Welkom op Bed and Breakfast van Nederland, de website die een overzicht biedt van de diverse Bed & Breakfasts van Nederland. Onder het tabblad ‘B&B’s’ vindt u een korte beschrijving, duidelijke foto’s en de contactgegevens van de verschillende Bed & Breakfasts.