De Euromast in Rotterdam

Beleef de Euromast en Rotterdam met een “individuele gids”.

De Euromast Tour is een multimedia tour voorzien van (historische) audio- en videofragmenten over Rotterdam. Op een leuke en informele manier geeft de multimedia tour je niet alleen heel veel informatie, maar beleef je het alsof je een privé gids hebt!

Op de 100 meter hoge platforms bevinden zich 30 gekleurde bordjes. De kleuren duiden de diverse thema’s aan: sport, cultuur, architectuur, geschiedenis, water en locals only. De route van de tour bepaal je zelf aan de hand van je interesses. De Euromast tour is uitermate geschikt voor het hele gezin, want ook voor kinderen zijn speciale thema’s bedacht!

De tour nog leuker maken? Koop dan de 360 graden Panoramakaart. Alleen al voor de prachtige foto met alle highlights van Rotterdam de moeite waard. De prijs is slechts €1,50 en laat je nog lang nagenieten van de prachtige stad.

Bezienswaardigheden , , ,

Gerelateerd

Plaats uw Recensie

Beoordeel deze locatie via klikken op een ster hieronder :

Over Bed & Breakfast van Nederland

Welkom op Bed and Breakfast van Nederland, de website die een overzicht biedt van de diverse Bed & Breakfasts van Nederland. Onder het tabblad ‘B&B’s’ vindt u een korte beschrijving, duidelijke foto’s en de contactgegevens van de verschillende Bed & Breakfasts.