Bed & Breakfast Nederland

Bed en Breakfast, een concept overgewaaid naar Nederland vanuit het schitterende eiland aan de overkant van de Noordzee, Groot Britannië. Een prima bed en een uitgebreid ontbijtje is wat een zichzelf waarderende reiziger nodig heft om de dag op een geode wijze te starten.

Waarom Is Het Bed & Breakfast Concept Zo Uniek?

Het B&B concept is in een aantal facetten uniek. De locaties van de faciliteiten kunnen danwel midden in een stad liggen, of ergens op het platte land of dicht bij een mooie attractie of in de buurt van een wandel- of natuurgebied. Meestal is de prijs van een overnachting met ontbijt een stuk gunstiger dan in een hotel. Hotels leveren vaak een veel uitgebreider pakket aan diensten. De gemiddelde B&B levert net dat, een bed en ontbijt, alle andere facilteiten zoals lunch, diner of het terras dienen buiten de deur gezocht te worden. Sommige Bed & Breakfasts hebben een paar kamers ter beschikking en soms een tiental, echetr sfeer is vaak wat telt. Het leuke van een B&B is vaak de huiselijke sfeer die er hangt, vaak gecreëert door de eigenaar zelf. Meestal woont de eigenaar en zijn familie in hetzelfde huis als waar de B&B gevestigd is. De verzorging is meestal familiair en huiselijk. Dit alles maakt B&B een uitstekende wijze om de nacht door te brengen en om de dag te starten.

Bed & Breakfast in Nederland

Meer en meer Bed en Breakfast gelegenheden verschijnen er in de Nederlandse vakantiefolders. Ook bij een bezoek aan het internet en het “Googlen” naar bed & Breakfast leveren een groot aanbod van B&B’s in Nederland op. Bed & Breakfast is een bedrijfstak die binnen het hotelwezen steeds serieuzer genomen wordt. Toeristen van zowel binnen als buitenland genieten met volle teugen die de vrijheid binnen een Bed en Breakfast hen biedt. Socialer en gezelliger dan het strakke hotel floreert de B&B branche in Nederland.

Bed & Breakfast Netwerk en Attracties

Vaak staan B&B’s met elkaar in vebinding, en kunnen zij de toerist prima informeren over de mogelijkheden bij het vervolg van hun reis. Tevens staan Bed & Breakfasts vaak in contact met de lokale VVV, en zijn zij op de hoogte van lokale bezienswaardigheden, evenementen en attracties.  

Of de toerist nu één nacht of een aantal weken in een Bed & Breakfast wil verblijven, de mogelijkheden zijn vaak flexibel en eindeloos. Bed & Breakfast is een uniek concept dat de komende jaren in Nederland alleen maar groeien.

Blog , , , , , , , , , ,

Uw Reactie

Over Bed & Breakfast van Nederland

Welkom op Bed and Breakfast van Nederland, de website die een overzicht biedt van de diverse Bed & Breakfasts van Nederland. Onder het tabblad ‘B&B’s’ vindt u een korte beschrijving, duidelijke foto’s en de contactgegevens van de verschillende Bed & Breakfasts.